Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Tirsdag 21. mai kommer Johan Olav Koss med foredraget: "Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?" Koss har sterke meninger om dette - mindre resultatkrav og maktkamper og mer fair play og utvikling. Foto: Aschehoug - Astrid Waller På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer med påmeldingsfrist 18.5.. Ledige billetter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Velkommen til nytt gjensyn med Trond Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson: Tirsdag 14. mai merk tiden kl 13.00. Vårt tidligere arrangement med Trond Viggo 6. februar ble fullbooket og mange av våre medlemmer fikk ikke plass. Her kommer en ny mulighet! På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer med påmeldingsfrist 8.5. Ledige biletter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

16.april kl 11.00 på Bølgen kommer professor Kathinka Frøystad med foredraget: India. Verdens mest folkerike stat - men hva vet vi egentlig om landet? Frøystad har flere tiårs feltarbeid bak seg i India, innen flere ulike fagfelt, noe som har gitt henne en unik bakgrunn for å ta oss med på en "reise" inn i India. Foto: Ellen Evju Jahr/UiO INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET!

Les mer
Påmelding til foredrag  20.2 med Harald Stanghelle

Påmelding til foredrag 20.2 med Harald Stanghelle

Tirsdag 20. februar kl 11.00 på Bølgen. Harald Stanghelle: Kampen om sannheten i Midt-Østen. vi trenger noen fakta-knagger i denne sterkt tragiske konflikten og hvem kunne egne seg bedre til å hjelpe oss. Foto: Aftenposten .Etter foredraget ca 12.10 Årsmøte For påmelding se les mer.

Les mer