Inflytterguide?

Inflytterguide?

17.04.24 22:56 av Tone Tveitan Andersen

Innflytterquide-koordinator Bjørg Graven og Mette Hansen lærer på Norskskolen vil etter foredraget 21. april informere kort om hva en Innflytterguide? er. Styret i Pensjonistuniversitetet synes dette er en viktig oppgave og ønsker å formidle dette til våre medlemmer. Hvis du allerede nå ønsker å vite mer hva en innflytterquide er så klikk på les mer.

Les mer
Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

04.01.24 21:02 av Arnfinn Løvaas

Velkommen til nytt gjensyn med Trond Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson: Tirsdag 14. mai merk tiden kl 13.00. Vårt tidligere arrangement med Trond Viggo 6. februar ble fullbooket og mange av våre medlemmer fikk ikke plass. Her kommer en ny mulighet! På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer og nyhetsbrev for påmelding vil bli sendt på mail. Ledige biletter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

05.04.24 01:00 av Arnfinn Løvaas

Tirsdag 21. mai kommer Johan Olav Koss med foredraget: "Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?" Koss har sterke meninger om dette - mindre resultatkrav og maktkamper og mer fair play og utvikling. Foto: Aschehoug - Astrid Waller På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer og nyhetsbrev for påmelding vil bli sendt ut på mail. Ledige billetter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

20.03.24 21:07 av Arnfinn Løvaas

16.april kl 11.00 på Bølgen kommer professor Kathinka Frøystad med foredraget: India. Verdens mest folkerike stat - men hva vet vi egentlig om landet? Frøystad har flere tiårs feltarbeid bak seg i India, innen flere ulike fagfelt, noe som har gitt henne en unik bakgrunn for å ta oss med på en "reise" inn i India. Foto: Ellen Evju Jahr/UiO INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET!

Les mer
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen fylte Bølgen

Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen fylte Bølgen

22.02.23 00:00 av Tone Tveitan Andersen

Storsalen var nesten fullsatt (med 427 tilhørere!) da Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen ga et bredt overblikk over den politiske og økonomiske utviklingen i USA i løpet av de de siste årene. De erfarne journalistene, som begge har vært korrespondenter i landet, trakk linjene fra et Amerika som har forsynt oss med Marshallhjelp, dollarglis, tyllkjoler og Coca-cola til dagens USA som framstår som et langt mer splittet og polarisert samfunn som kan være vanskelig både å gjenkjenne - og forstå.

Les mer
Årsmøte 21. februar 2023

Årsmøte 21. februar 2023

05.02.23 00:00 av Tone Tveitan Andersen

PÅMINNELSE ÅRSMØTE Pensjonistuniversitetet avholder årsmøte umiddelbart etter foredraget 21.2. ca. kl. 12.10. Saker som ønskes tatt opp på møtet må være oss i hende innen 14.02. Vi håper at dere tar dere tid til å bli med på møtet. Vedlagt finner du årsmøtepresentasjonen. Mvh Arnfinn Løvaas Leder

Les mer