Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Tirsdag 21. mai kommer Johan Olav Koss med foredraget: "Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?" Koss har sterke meninger om dette - mindre resultatkrav og maktkamper og mer fair play og utvikling. Foto: Aschehoug - Astrid Waller På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer med påmeldingsfrist 18.5.. Ledige billetter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Litteraturforedrag 14. mai Alf van der Hagen

Litteraturforedrag 14. mai Alf van der Hagen

Alf van der Hagen: Mine samtaler med Ingvar AmbjørnseHagens samtalebok med Ambjørnsen. "Ønsk meg heller god tur" blir en ærlig og nærgående portrett av en forfatter som har nådd et stort publikum med sine romaner. INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET. Foto: Sigurd Fandango. Oktober Forlag

Les mer
Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Velkommen til nytt gjensyn med Trond Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson: Tirsdag 14. mai merk tiden kl 13.00. Vårt tidligere arrangement med Trond Viggo 6. februar ble fullbooket og mange av våre medlemmer fikk ikke plass. Her kommer en ny mulighet! På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer med påmeldingsfrist 8.5. Ledige biletter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Brukerveiledning for påmelding arrangement

Brukerveiledning for påmelding arrangement

I forbindelse med påmelding til foredragene med Trond Viggo Torgersen og Johan Olav Koss har vi forsøkt å lage en liten veiledning til hjelp ved påmelding ved arrangement via StyreWeb og påloggingsportal arena360.no Klikk på les mer!

Les mer
Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

16.april kl 11.00 på Bølgen kommer professor Kathinka Frøystad med foredraget: India. Verdens mest folkerike stat - men hva vet vi egentlig om landet? Frøystad har flere tiårs feltarbeid bak seg i India, innen flere ulike fagfelt, noe som har gitt henne en unik bakgrunn for å ta oss med på en "reise" inn i India. Foto: Ellen Evju Jahr/UiO INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET!

Les mer
Påmelding til foredrag  20.2 med Harald Stanghelle

Påmelding til foredrag 20.2 med Harald Stanghelle

Tirsdag 20. februar kl 11.00 på Bølgen. Harald Stanghelle: Kampen om sannheten i Midt-Østen. vi trenger noen fakta-knagger i denne sterkt tragiske konflikten og hvem kunne egne seg bedre til å hjelpe oss. Foto: Aftenposten .Etter foredraget ca 12.10 Årsmøte For påmelding se les mer.

Les mer
Litteraturforedrag 27.februar med Helga Flatland

Litteraturforedrag 27.februar med Helga Flatland

Møt Helga Flatland 27. februar kl 11.00 på Bølgen hvor hun gir en presentasjon av sitt forfatterskap. I foredrager vil Flatland fokusere på sin inngang til det å skrive og å bruke familierelasjoner for å belyse politiske og filosofiske temaer. INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET. Foto: Agnete Brun

Les mer
Litteraturforedrag  9. januar kl 11.00 på Bølgen

Litteraturforedrag 9. januar kl 11.00 på Bølgen

Professor Peter Fjågesund: Brontë-søstrene - en viktoriansk tragedie Dette er historien om tre søstre som skrev bøker som siden har trollbundet generasjoner av lesere, men som i sin egen samtid ikke fikk realisert seg selv fordi de var kvinner. Bilde: Universitetet i Sørøst-Norge

Les mer
Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen fylte Bølgen

Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen fylte Bølgen

22.02.23 00:00
av Tone Tveitan Andersen

Storsalen var nesten fullsatt (med 427 tilhørere!) da Eva Bratholm og Joar Hoel Larsen ga et bredt overblikk over den politiske og økonomiske utviklingen i USA i løpet av de de siste årene. De erfarne journalistene, som begge har vært korrespondenter i landet, trakk linjene fra et Amerika som har forsynt oss med Marshallhjelp, dollarglis, tyllkjoler og Coca-cola til dagens USA som framstår som et langt mer splittet og polarisert samfunn som kan være vanskelig både å gjenkjenne - og forstå.

Les mer
Årsmøte 21. februar 2023

Årsmøte 21. februar 2023

05.02.23 00:00
av Tone Tveitan Andersen

PÅMINNELSE ÅRSMØTE Pensjonistuniversitetet avholder årsmøte umiddelbart etter foredraget 21.2. ca. kl. 12.10. Saker som ønskes tatt opp på møtet må være oss i hende innen 14.02. Vi håper at dere tar dere tid til å bli med på møtet. Vedlagt finner du årsmøtepresentasjonen. Mvh Arnfinn Løvaas Leder

Les mer