Espen Aas: Dylan - 60år på 60 minutter

Espen Aas: Dylan - 60år på 60 minutter

Publisert av Tone Tveitan Andersen den 19.01.23. Oppdatert 20.01.23.

Espen Aas: 60 år med Bob Dylan. En gjennomgang av alle Bob Dylans studioplater gjennom historier, anekdoter, musikk og video.

Bob Dylan ble først kjent for sanger som «Blowing in the Wind» og «Masters of War», og for sitt engasjement i fredsbevegelse og borgerrettigheter i USA på 60-tallet. Han har produsert sterke tekster, samarbeidet med mange av de andre store og turnert verden rundt i nesten 60 år. Han er prisbelønnet for musikken og for tekstene, og sjokkerte en hel verden da han ikke kom til Stockholm for å motta sin nobelpris i litteratur i 2016.

Espen Aas som vi kjenner fra Dagsnytt 18, er Vestfolding – født i Tønsberg, oppvokst på Nykirke og startet sin karriere som journalist i Gjengangeren i Horten. Han har vært vaktsjef i Dagsrevyen, korrespondent i London og nå hører vi ham annenhver uke som programleder i Dagsnytt 18.

Fra han var 16 har han vært ihuga fan av Bob Dylan. Ryktene forteller at han har vært til stede på over 30 konserter med sitt store idol, og har en samling på 80 000 ulike versjoner av Dylans låter. Til Bjørnsonfestivalen i 2022 laget han dette foredraget, eller showet, som han kommer med til Larvik PU den 24.januar.

Velkommen!