19. september kl 11.00 Per Arne Dahl: Håpets kraft

19. september kl 11.00 Per Arne Dahl: Håpets kraft

Publisert av Arnfinn Løvaas den 07.09.23. Oppdatert 02.10.23.

19.09. får vi et helt annet besøk enn vi hadde planlagt. Da kommer nemlig Per Arne Dahl for å ta oss med på en samtale om «Håpets kraft», basert på den nye boka som kommer i høst. Han snakker om styrke og trøst når det røyner på, men også om blues og grå himmel. For vi trenger blues når himmelen ikke er blå. Derfor blir da også samtalen med oss innrammet av den musikken som er kjennetegnet av fortettet sorg og glede, blues, ved musikeren Stian Tveit, som følger Dahl gjennom hele samtalen.

Stian Tveit jobber til daglig som organist i Sandefjord. I tillegg er han mye benyttet som akkompagnatør til solister og kor på østlandet. Blant annet som pianist for larvikskoret Kick i Nanset kirke. Han har samarbeidet med Per Arne Dahl i over tjue år.

Det er kanskje ikke mer lykke vi trenger, men mer mening og mot, mer trøst og håp i krevende tider. Mer trygghet når vi er redde, og noe å holde i når vi mister grepet. Dette er noen av tankene Per Arne Dahl vil dele med oss, gi oss et realt håndtrykk midt oppe i pandemi, krig, krigstrusler. Naturkatastrofer og personlige rystelser. Når livet butter imot og forgjengeligheten puster oss i nakken, trenger vi alle hjelp til å holde ut og holde av hverandre. Håpets plass midt inne i alt det grå og vanskelige, med myke toner fra Stian Tveit som gir oss ro til å tenke.

Velkommen til en uvanlig, men oppløftende formiddag i Bølgen.