Velkommen til foredrag i 2023.

Vi ønsker å være en arena for læring og sosialt fellesskap.Våre arangementer skal ha høy kvalitet med temaer som både utfordrer og inspirerer, samtidig som at de skal gi rom for hyggelig, sosial omgang med kjente og mindre kjente mennesker.

Vi ønsker alle velkommen i Bølgen for å dele gode opplevelser med oss.

Hilsen styret i PU i Larvik


 

Tirsdag 30. mai kl 11.00 i Bølgen Eva Sarfi

Tirsdag 30. mai kl 11.00 i Bølgen Eva Sarfi

Eva Sarfi: Antidemokratiske bevegelser i Europa. Demokratiet trues i Europa, antidemokratiske bevegelser ser ut til å vinne fram i flere land akkurat nå. Kan vi fortsatt være optimister på demokratiets vegne? Bilde: UiOs arkiv

Les mer
25. april  kl 11.00 i Bølgen: Mjøsa rundt med mor

25. april kl 11.00 i Bølgen: Mjøsa rundt med mor

Foredraget ble dessverre avlyst, men vi jobber med å få Bjørn Hatterud inn i programmet igjen. Vi hadde det nesten på plass i slutten av august, men det må passe både for han og at Storsalen er ledig. Det er faktisk ikke så lett. Men han kommer - vi gir oss ikke.

Les mer
Flott start på året i Pensjonistuniversitet

Flott start på året i Pensjonistuniversitet

Over 400 kom i regnværet på tirsdag 17. januar for å høre Halvor Bakke i samtale med Cecilie Gjerken Rakke om hans bok "Mitt Rom" om hans opp og nedturer i livet. Allerede uka etter 23. januar fyllte Espen Aas Bølgen igjen med sitt foredrag Bob Dylan "60 år på 60 minutter." Fantastisk åpning på programmet for 2023

Les mer


 

Velkommen til nytt aktivt PU-år!

Vi håper programmet for 2023 faller i smak, da vi bevisst har forsøkt å opprettholde variasjon og bredde i tilbudet. Nytt for 2023 er at vi har inngått en IT-avtale med StyreWeb for håndtering av medlemsregister, regnskap, kontingentinnbetaling med KID og ny Hjemmeside. Dette er stor tidsbesparelse for oss i styret. Det gleder oss at antall medlemmer bare er økende og vi er nå over 1100 medlemmer. Vi ser fram til mange flotte foredrag også i 2023.

Arnfinn Løvaas

leder

 Vi ønsker alle våre medlemmer En riktig God Sommer!