Velkommen til foredrag i 2024.

Vi ønsker å være en arena for læring og sosialt fellesskap.Våre arangementer skal ha høy kvalitet med temaer som både utfordrer og inspirerer, samtidig som at de skal gi rom for hyggelig, sosial omgang med kjente og mindre kjente mennesker.

Vi ønsker alle velkommen i Bølgen for å dele gode opplevelser med oss.

Programmet for 2024 - klikk her

Hilsen styret i PU i Larvik

Bilde på programmet er tatt av Terje Svendsen. Vi takker for velvillig lån av det flotte bildet

Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?

Tirsdag 21. mai kommer Johan Olav Koss med foredraget: "Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?" Koss har sterke meninger om dette - mindre resultatkrav og maktkamper og mer fair play og utvikling. Foto: Aschehoug - Astrid Waller På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer med påmeldingsfrist 18.5.. Ledige billetter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Litteraturforedrag 14. mai Alf van der Hagen

Litteraturforedrag 14. mai Alf van der Hagen

Alf van der Hagen: Mine samtaler med Ingvar AmbjørnseHagens samtalebok med Ambjørnsen. "Ønsk meg heller god tur" blir en ærlig og nærgående portrett av en forfatter som har nådd et stort publikum med sine romaner. INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET. Foto: Sigurd Fandango. Oktober Forlag

Les mer
Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne

Velkommen til nytt gjensyn med Trond Viggo Torgersen og Mari Garås Monsson: Tirsdag 14. mai merk tiden kl 13.00. Vårt tidligere arrangement med Trond Viggo 6. februar ble fullbooket og mange av våre medlemmer fikk ikke plass. Her kommer en ny mulighet! På dette arrangementet er det påmelding for medlemmer med påmeldingsfrist 8.5. Ledige biletter til ikke medlemmer selges ved inngangen for kr 100,-.

Les mer
Brukerveiledning for påmelding arrangement

Brukerveiledning for påmelding arrangement

I forbindelse med påmelding til foredragene med Trond Viggo Torgersen og Johan Olav Koss har vi forsøkt å lage en liten veiledning til hjelp ved påmelding ved arrangement via StyreWeb og påloggingsportal arena360.no Klikk på les mer!

Les mer
Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

Foredrag med Kathinka Frøystad 16. april kl 11.00

16.april kl 11.00 på Bølgen kommer professor Kathinka Frøystad med foredraget: India. Verdens mest folkerike stat - men hva vet vi egentlig om landet? Frøystad har flere tiårs feltarbeid bak seg i India, innen flere ulike fagfelt, noe som har gitt henne en unik bakgrunn for å ta oss med på en "reise" inn i India. Foto: Ellen Evju Jahr/UiO INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRAGET!

Les mer
Litteraturforedrag 23.april Inger Merete Hobbestad

Litteraturforedrag 23.april Inger Merete Hobbestad

Møt Inger Merete Hobbelstad kulturkommentator i NRK fortelle om:Hvorfor er Shakespeare fortsatt aktuell? Med utgangspunkt i essaysamlingen "Å leve med Shakespeare" vil hun vise hvordan eldre litteratur fortsatt er aktuell. Foto: Agnete Brun INGEN PÅMELDING TIL DETTE FOREDRGET!

Les mer

Da er vi klar for to nye påmeldingsrunder - arrangementene med Trond Viggo/Mari og Johan Olav Koss.Vi har laget en brukerveileding for påmelding og håper den gjør det lettere for dere å få dette til.  Det blir også satt en tidsfrist for påmelding - deretter blir ledige billetter solgt til ikke medlemmer for 100 kr.
Vi ønsker jo å gi dere mulighet til å oppleve de arrangementene dere ønsker, og det innebærer at dere må følge nøye med på hjemmesida vår framover. Så skal vi følge utviklingen nøye og se om vi må gjøre endringer.
Velkommen til nye opplevelser i Bølgen.

Arnfinn Løvaas (leder)

FOREDRAG I MAI:

Tirsdag: 14. mai kl 11.00: Alf van der Hagen: Mine samtaler med Ingvar Ambjørnsen - ingen påmelding.

Tirsdag 14. mai NB! kl 13.00: Trond Viggo Torgersen: Kroppen for voksne - PÅMELDING:https://arena360.no/events/82802/9671

Tirsdag 21. mai kl 11.00: Jan Olav Koss: Hvordan beholder vi den norske idrettsmodellen?- PÅMELDING:https://arena360.no/events/82802/9679

Velkommen til alle arrangementene våre - og gå jevnlig inn på puilarvik.no for å se programmet vårt og sjekke ev. endringer. Hilsen styret i PU i Larvik.